TIJDELIJK GEEN VERZENDKOSTEN OP HET HELE ASSORTIMENT!

Welke zelfbruiner?

Zoek je een zelfbruiner en weet je niet welke je moet kiezen? Geen probleem! We gaan je helpen.

Stap 1 (Voor 1 dag of meerdere dagen?)

Als eerste moet je bepalen of je een zelfbruiner wilt die 1 dag blijft zitten of dat je een zelfbruiner wilt die meerdere dagen blijft zitten. Wil je een gezond mooi bruin kleurtje voor 1 dag, omdat je een feestje, sollicitatiegesprek of andere gelegenheid hebt waarvoor je voor 1 dag een mooi bruin kleurtje wenst, kies dan voor Whitetobrown Wash-Off. Heb je liever een bruin kleurtje voor meerdere dagen, ga dan naar stap 2.

Stap 2 (Light, Medium of Dark?)

Als je een zelfbruiner wilt, die meerdere dagen blijft zitten, moet je bepalen of je een light, medium of dark kleurtje wilt. Je kunt het respectievelijk vergelijken met een weekendje weg, 2 weken naar de zon en 3 weken naar de zon.

Het helpt ook om daarbij te kijken wat je ondertoon van je huid is. Heb je rood haar en ben je vrij wit, kies dan voor Whitetobrown Self Tanning Lotion Light. Heb je een gemiddeld huidtype dan kun je kiezen voor medium en als je toch wel een donkere teint wilt, alsof je 3 weken op een zonnige vakantie bent geweest, kies dan voor Whitetobrown Self Tanning Lotion Dark. Heb je van jezelf al een tintje, maar wil je een stralende look, kies dan ook voor Whitetobrown Self Tanning Lotion Dark. Kies je voor medium, ga dan naar stap 3. 

Stap 3 (Direct resultaat of gradual?)

Als je voor medium hebt gekozen, dan moet je bepalen of je een zelfbruiner wilt, waarbij je direct resultaat ziet (instant tan). Of dat je een zelfbruiner wenst die geleidelijk binnen 2-4 uur ontstaat (gradual tan). Wil je een gradual tan, kies dan voor Whitetobrown Self Tanning Water. Wil je direct resultaat, ga dan naar stap 4.

Stap 4 (Mousse, Spray, Liquid of Lotion?)

Tenslotte moet je bepalen welke substantie je prettig vindt om aan te brengen als zelfbruiner. Heb je liever een mousse, een spray, een liquid (waterige substantie) of een juiste een dikkere lotion substantie, net als een body lotion? 

Heb je een drogere huid, dan is een lotion erg fijn. Het geeft meer hydratatie dan bijvoorbeeld een mousse. Maar een mousse, net als de spray, droogt weer lekker snel in. Dus heb je een droge huid, kies dan voor de lotion. Heb je een normale huid, kies dan voor een mousse, spray of liquid. Net wat je zelf prettig vindt om aan te brengen.

Tip:
Bij de mousse, spray en liquid zit een GRATIS Tanning Handschoen. 

Vragen?

Mocht je toch nog vragen hebben omtrent een keuze te maken, neem dan contact met ons op via 010-8183050, info@whitetobrown.nl of stel je vraag via het contactformulier.

Immanuel, onze tanning expert, staat je graag ter woord. Hij heeft als professional, sinds 2011 ervaring met zelfbruiners en spray-tans en heeft al meer dan 700 (spraytanning)salons opgeleid.