010 - 818 30 50 Stel je vraag | Contact

Whitetobrown Spray Mist Medium (200ml) + Handschoen Actie

Op voorraad

€ 29,95
  • Gratis verzending ACTIE: tijdelijk geen verzendkosten
  • Morgen in huis bestel op werkdagen voor 12:00
  • Veilig online betalen via iDEAL, Bancontact of PayPal

Reviews

9 item(s)

per pagina
  • Top product!
    Hallo Whitetobrown,
    wij vonden het echt een top product en we vonden het super leuk om dit product te mogen reviewen. We raden het echt aan iedereen aan dit product te bestellen. Wij zelf hebben er vrij veel last van dat we niet snel bruin worden, geloof ons, dit is de oplossing!
    Geplaatst door Lifeof2sisters.com op zondag 16 augustus 2015
  • Fantastisch !
    Heb al heel veel crèmes en sprays gehad maar dit is gewoon de beste ! Mooi natuurlijke kleur en geen vlekken !
    Geplaatst door René op woensdag 11 maart 2015
  • nooit meer vlekken
    Het eerste product dat ik heb geprobeerd dat echt niet vlekt!
    Geeft zelfs met een hele blanke huid een natuurlijk resultaat.
    Geplaatst door Tamara op maandag 28 juli 2014
  • Super!!!!
    Eerst product waar ik mee startte is en blijft mijn favoriet !!!!Zeer fijn nevel .... vlekken nihil , een prachtige bruine tint en zeer natuurlijk resultaat , gewoon Top!!!!!
    Geplaatst door Caroline Maison Pure Line op vrijdag 27 juni 2014
  • Geweldig
    Als ik 6 sterren kon geven dan kreeg Whitetobrown Mist dat van mij.
    Ik gebruik het zelf regelmatig en krijg van mijn klanten de complimenten dat ik zo'n mooie bruine kleur heb, je ziet er meteen veel beter uit.
    Mijn klanten zijn zelf ook enthousiaste gebruikers van WtB mist.
    Absoluut een aanrader!
    Geplaatst door Ellen op vrijdag 27 juni 2014
  • De oplossing!!!!
    Nooit meer met een bleke toet je gek smeren met een bronzer of dichtsmerende pancake om een mooie en egale bruine teint te krijgen, even sprayen en je hebt een paar dagen een fantastische ikkomzouitdezon-look! Absoluut een aanrader!!! Ik kan niet meer zonder!!
    Geplaatst door Carla van den Brink op dinsdag 24 juni 2014
  • Makkelijk!
    Een super mooi produkt. Ideaal om juist plaatselijk me te werken het hele jaar door. Ruikt heerlijk. En resultaat is mooi.
    Geplaatst door Geralda op dinsdag 24 juni 2014
  • Zeer prettig
    Klanten kochten dit produkt bij ons in de salon, en zijn erg tevreden. De Whitetobrown body mist word als zeer prettig ervaren, makkelijk in gebruik. Geen vieze handen en snel mooi egaal resultaat. Ik gebruik het zelf ook voor declotee en gezicht en ben er zelf ook erg blij mee.
    Geplaatst door Andrea op vrijdag 20 juni 2014
  • Top product
    Ideaal product, zeer fijne nevel waardoor de kans op vlekken nihil is. Prachtige bruine en zeer natuurlijke teint. Persoonlijk vind ik de mist met name voor het gezicht en decolleté geschikt.
    Geplaatst door Bruijn op vrijdag 20 juni 2014

9 item(s)

per pagina

Review schrijven

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Aantal sterren